OWOCOWE JEŻYKI

Utworzono: 04-10-2016

3 października 2016 r. dzieci z klasy pierwszej uczestniczyły w zajęciach kulinarnych mających na celu praktyczne uświadomienie uczniom wartości odżywczych owoców. Dzieci przygotowały potrawę z owoców, takich jak: jabłka, gruszki, śliwki, banany, winogrona i mandarynki. Pokrojone owoce nadziewali oni na patyczki szaszłykowe, a następnie takie owocowe ,,kolce” umieszczali na połówce jabłka. W ten sposób powstały smaczne i zdrowe ,,jeżyki owocowe”.

 Grafika #0: OWOCOWE JEŻYKI grafika
 Grafika #1: OWOCOWE JEŻYKI grafika
 Grafika #2: OWOCOWE JEŻYKI grafika
 Grafika #3: OWOCOWE JEŻYKI grafika
 Grafika #4: OWOCOWE JEŻYKI grafika
 Grafika #5: OWOCOWE JEŻYKI grafika
 Grafika #6: OWOCOWE JEŻYKI grafika